Osallistuminen maksullisiin tapahtumiin 

Ilmoittautuminen
Kerromme jokaiselle retkelle ilmoittautumisen alkamisajan. Ennen sitä ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Ilmoittautuminen suoritetaan sähköpostilla osoitteeseen retket@takse.net tai puhelimella Takse 040 020 9097. Edellä mainitusta poikkeavat ilmoittautumisjärjestelyt kerrotaan retkitiedotteessa. Puhelin on matkavastaavien käytössä. Taksen puhelimessa ei ole enää vastaajapalvelua eikä mahdollisuutta ottaa vastaan tekstiviestejä, mutta soittaminen onnistuu yhä. Sähköpostiin jätetyn ilmoittautumisen vastaanotto vahvistetaan automaattisella paluuviestillä. Paikan saaminen retkellä vahvistetaan erillisellä viestillä.

Maksaminen
Retket maksetaan vain lähetetyn laskun mukaisesti. Maksettaessa on käytettävä laskun viitenumeroa. Maksettavan määrän on oltava laskussa mainitun suuruinen. Useita laskuja ei saa yhdistää. Suosittelemme maksamista laskuun merkittynä eräpäivänä, näin menetellessäsi helpotat maksuvalvontamme työtä. Eräpäivä, tai jopa laskun saapumispäivä, saattaa joskus sijoittua toteutuneen retken jälkeiseen aikaan. Tämä johtuu senioriliiton keskitetyn laskutusrekisterin käyttöönotosta.

Peruutus
Ilmoittautumisen voi peruuttaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Jos retkiohjelmassa edellytetään sitovaa ilmoittautumista, ei peruutusmahdollisuutta ole. Paikkaansa voi aina tarjota jonotuslistalla oleville tai hankkia itse matkalle sijaisen.

Matkavakuutus
Matkavakuutuksesta vastaa jokainen itse. Tarkista oman vakuutuksesi ehdot.