Osallistuminen retkille, matkoille ja muihin tapahtumiin 

Osallistumisoikeus on yhdistyksen jäsenillä. Mikäli retkillä on vapaita paikkoja, myös ulkopuolisia voidaan hyväksyä mukaan. Osallistujilla ei saa olla maksurästejä. Maksamaton jäsenmaksu johtaa jäsenrekisteristä poistamiseen. 
Ilmoittautuminen suoritetaan sähköpostilla osoitteeseen retket@takse.net tai puhelimella 040 020 9097. Puhelin on matkavastaavien käytössä. 
Ilmoittaudu ensisijaisesti netin kautta. Sopimukset alihankkijoiden kanssa edellyttävät osallistujamäärän ilmoittamista jo varhain. Siksi ilmoittautuminen on sitova. Otamme vastaan ilmoittautumisia myös varasijoille. Osallistuja on kuitenkin ensisijaisessa vastuussa oman paikkansa täyttämisestä, ellei hän itse voi osallistua retkeen. 
Ilmoittautuminen vahvistetaan erillisellä jäsenrekisterin kautta lähetetyllä viestillä. Viestin saapuminen voi tästä syystä kestää totuttua kauemmin. Puhelimella ilmoittautuessasi voit saada vahvistuksen jo samalla.
Maksut suoritetaan lähetetyn laskun mukaisesti. Käytä maksaessasi aina laskun viitenumeroa. Maksettavan määrän on oltava laskussa mainitun suuruinen ja lasku tulee maksaa nimenomaan eräpäivänä. Pankki veloittaa lisäkuluja jokaiselta tapahtumapäivältä. Kun menettelet ohjeen mukaisesti, helpotat myös laskujen käsittelyyn liittyvää työtä.
Matkavakuutus: Matkavakuutuksesta vastaa jokainen itse. Tarkasta oman vakuutuksesi ehdot mm. peruutusturvan osalta.