Osallistuminen maksullisiin tapahtumiin

Koronaohjeet
Tapahtumien osalta tulee aktiivisesti seurata STM:n, OKM:n sekä Avin voimmassa olevaa ohjeistusta.ohjeita.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen suoritetaan sähköpostilla osoitteeseen retket@takse.net tai puhelimella Takse 040 020 9097. Puhelin on matkavastaavien käytössä. Sähköpostiin jätetty ilmoittautuminen vahvistetaan. Mikäli tapahtuma on näkyvissä Taksen nettisivun tapahtumakalenterissa tai Senioriliiton jäsensovelluksessa, ilmoittautuminen on mahdollista myös suoraan niiden kautta.

Maksaminen
Retket maksetaan vain lähetetyn laskun mukaisesti. Maksettaessa on käytettävä laskun viitenumeroa. Maksettavan määrän on oltava laskussa mainitun suuruinen. Useita laskuja ei saa yhdistää. Suosittelemme maksamista laskuun merkittynä eräpäivänä Eräpäivästä poikkeava päivä lisää yhdistyksen pankkikuluja. Eräpäivä, tai jopa laskun saapumispäivä, saattaa joskus sijoittua toteutuneen retken jälkeiseen aikaan. Tämä johtuu senioriliiton keskitetyn laskutusrekisterin käyttöönotosta.

Peruutus
Ilmoittautumisen voi peruuttaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Paikkaansa voi aina tarjota jonotuslistalla oleville tai hankkia itse matkalle sijaisen.

Matkavakuutus
Matkavakuutuksesta vastaa jokainen itse. Tarkista oman vakuutuksesi ehdot.